Forum Klanu DzieciChaosu
W naszym klanie obowiązuje zasada + i - co to znaczy ?? O tóż każdy z nasz może otrzymać + lub - , zasada ta ma za zadanie wyłonić najlepszego klanowicza i najgorszego klanowicza ( z którym trzeba zrobic pożądek ) Będe zapisywał ile kto ma + i - kto bedzie miał najewięcej będzie miał największe szanse na zdobycie eq i broni !!!!
JAK ZDOBYĆ + :
1) Jeżeli dajesz więcej pieniędzy niż wymaga składka :'
a) Więcej o 100k ( + )
b) więcej o 500k (++)
c) Więcej o 1kk i Więcej (+++)
2) Jeżeli gracz oddaje dużo matsów i widac że stara sie pomagać klanowi (+)
3) Jeżeli gracz pomoże innemu graczowi np: pomoże złożyć jakieś eq itp. lub zrobić questa itp. (+)
4) Jeżeli gracz jest aktywny na forum i w grze (++)
JAK DOSTAC - :
1) Za nie przestrzeganie regulaminu klanowego (--)
2) ZA bluźnierstwa na chacie klanowym itp. (-)
3) Za kradziesz jakich kolwiek itemow , matsów itp. (--)
4) Za zniesławienie klanu w jakikolwiek sposób (-)
MAM NADZIEJE ŻE NIKOMU NIE BĘDE MÓSIAŁ WSTAWIC -
Pozdro for all
zgadzam sie na to co napisał Archan...jezeli dajemy składki to powinnismy dostawac nowe sprzety tak jak jest w innych klanach a oddawac stare.pozdrawiam
przykro mi bardzo ale mimo to jezeli wziales na siebie odpowiedzialnosc bycia liderem to powinenes starac sie temu podolac.Moze poprostu staraj sie w miare mozliwosci byc obecny w l2 w konkretnym miescie o konkretnej godzinie i wtedy zrobi sie takie "zebranie klanowe" i kazdy da to co ma dac lub powie co ma powiedziec.Oprucz tego wracajac do mojej poprzedniej pseudo pretensji
to moim zdaniem powinnismy poszukac craftow do klanu...nie wiem jak wam ale mi podoba sie pomysc zeby owszem,oddawac matsy i dawac na skladki ale z tego niech crafci robia bronie i zbroje C,B i A -grade dla klanu na tej zasadzie ze np. mamy zbroje D-grade i idziemy do crafta oddajemu mu stary grade i on w zamian daje nam C-grade sprzet ktory jest nam potrzebny,w ten sposob szybciej rozwinie sie statystyka klanu i ze starego sprzetu mozna :
a-uzbroic nowych czlonkow klanu
b-sprzedac stary grade i pieniadze przelozyc na klanowe
c-kolekcjonowac ---joke---
przemyslcie to i wypowiedzcie sie tutaj na ten temat...moim zdaniem to byl by dobry pomysl--- pozdrawiam i czekam na odpowiedz
Ciesze sie ze popieracie moj postulat ale ostatnie zdanie na ten temat bedzie nalezało do lidera
Archan czekam na Twoje zdanie na moja propozycie
Ostatnio edytowany przez Moira (2007-06-27 20:38:24)